project-3.jpg

Project 3

This was a wonderful garden to create, our client who is a passionate gardener, was looking for a garden that would allow her to access and enjoy the whole space either on foot, or by wheelchair.

Following the planning stage, we set to building gated walls to enclose the rear garden and to build low retaining walls for the eventual social area outside the immediate rear of the house. The social area was created with a mix of paving and decking with a seamless flow between the two materials, the decking wrapped around e side of the property where a new raised herb garden would await.

project-3-1st-image.jpg

A slope or set of step’s takes you down into the garden, where you can navigate the garden using the circular paths. Here you can meander around to the garden summer house, via the new brook and pond or wander through the pergola into the greenhouse and mini orchard, where three more raised vegetable beds nestle amongst wild meadow seeded areas.

project-3-2nd-image.jpgproject-3-3rd-image.jpg
project-3-4th-image.jpg
project-3-5th-image.jpgproject-3-6th-image.jpg
Page back

WE TAKE PRIDE, SO YOU CAN TAKE PLEASURE GET IN TOUCH